Виждал ли си майка със дете
Тя го носи в своите ръце
Тя приказки нежно му чете
Но какво ли се таи в нейното сърце
Мъжът пиян се връща в къщи
И започва скандалите едни и същи
Той крещи и удря наред
Поглежда детето с поглед свиреп
А жената от болка се тръшка
Усетила силата мъжка
За да може детето си да спаси
Подлага се смело на мъжките удари
А той не обръща внимание
Нито на нейното
Нито на детското страдание
© Ели Todos los derechos reservados