23 jul 2007, 10:30

Това, което нямаш 

  Poesía
904 0 2
И колесницата потегля,
във нея се намираш ти.
Раздиран си от гняв и болка,
но силен си, това признавам.

На колене пред теб стоят стотици,
най-велик си, знай.
Владееш всичко, що пред теб е,
умееш да печелиш и градиш.

Но нещо липсва ти във твоя свят,
в очите ти го пише.
Самотен си, макар и обграден от толкова души,
ти пак си сам и сам ще си останеш.

Живота си на власт отдаде
и за туй не съжаляваш.
Виниш се само за това,
че време нямаш за света и малките неща.

© Ели Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??