Дори и да имам чувства,
дори и ти да си моята съдба,
дори и да се чувствам като богиня с теб,
аз не те заслужавам!
Дори и без теб да съм нещастна,
дори и никога повече да не ме обичат,
дори това да е последната ми усмивка,
ти трябва да знаеш!
Знам, че е нечестно,
знам, че е глупаво,
знам, че адски боли,
но е истина (и не съжалявам).
Беше вечер,
бяхме аз и той,
имаше страст,
това е...
Грешка е (но не и за мен),
болка е (няма как),
жестоко е,
факт е...
Вече знаеш…
© Ив Todos los derechos reservados