13 ene 2009, 8:26

Това ли е любовта? 

  Poesía » De amor
771 0 1
Това ли е любовта?
Да обичаш и всичко да свърши ей така..
Това ли е болката от нея?
Да не мога аз без тебе да живея...

Боли ме вътре в мен сърцето...
Но то не спира да тупти...
има сигурно надежда в него,
че отново някога ще бъдем аз и ти.

Ти не знаеш колко нощи съм осъмвала
за тебе аз да мисля до безкрай...
и да лъжа хората, че съм те забравила,
а да боли отвътре и да няма край...


© САдасда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??