Това ни описва, планетата,
просто ни избърса,
нашия брат стана нашият враг,
планетата стана на прах
не виждам красивия град,
настъпи някакъв мрак
това ли е смисълът,
аз имам по-различна мисъл,
не съм директор нито адвокат,
просто знам някой факт,
знам един факт,
който е лесен, но не е интересен
този факт на всички е известен:
без война животът е значително по-лесен,
защо викаме и спорим,
когато просто трябва да го сторим просто да затвори
комфликта между теб и теб,
между Вас и нас, просто да го сторим
и светът да стане в миг свободен.
© С Todos los derechos reservados