Тихи стъпки зад мен –
това си ти - един звук,
следящ ме навсякъде.
Капка бисерен дъжд –
това си ти – една мисъл,
връхлитаща ме.
Нощен вятър, разрошващ косата –
това си ти – едно докосване,
изпълващо душата ми.
Букет от алени рози –
това си ти – едно ухание,
жадуващо за срещата с мен.
Нежен пламък в дланта ми –
това си ти – огън в сърцето,
наречен любов.
© Мартина Вичева Todos los derechos reservados
Тук си ти.
Бъди.
Поздрав и усмивка