Аз съм радостта
в усмивка ранна
и слънчев лъч
на доброта.
Красота съм
във звездица малка
и в лунния отблясък
на нощта.
Аз съм обич,
щастие,
надежда,
вяра светла
във душата на дете.
Събрала съм
мъдростта вселенска
в мъничкото си
туптящо сърчице.
P.S. Де да бяяях... :)
© Марина Стоянова Todos los derechos reservados