8 abr 2010, 11:01

Това съм аз 

  Poesía » De amor
1292 1 9

Аз цялата съм

                           Пясък

                                        и Море,

и черна мида

                          с перлено сърце,

и птичи крясък -

                                 ехо

                                         и небе

и светла сянка на едно дете,

и спомен,

                   и реалност,

                                         и надежда...

 

Вземи ме!

С трепетни ръце

гребни по шепа пясък и вода

от плажа и от бурното море!

 

Това съм аз –

солена и прозрачна,

и тайнствена,

                          и лоша,

                                         и добра...

връстница на Земята и Луната,

родена със последната зора...

това съм аз –

                         жена

                                    или съдба!

© Христина Мандаджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??