Картина ми посвети, художнико,
в която себе си да открия.
Със свежи и пъстри цветове, художнико,
защото това съм аз, не крия.
Песен ми посвети, музиканте,
в която себе си да открия.
С нежни и лирични тонове, музиканте,
защото това съм аз, не крия.
Стих ми посвети, поете,
в който себе си да открия.
С тъжни и внушителни редове, поете,
защото това съм аз, не крия.
© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados