8 oct 2009, 16:54

Товар 

  Poesía » Otra
652 0 3

Давам – като имам.

Раздавам – няма да складирам.

Вземи – тежи, нали?

Носи – няма да хвърлям.

Пази – друго нямам.

Край на промоцията.

© Михаела Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??