30 may 2010, 22:13

Този път има ли сърце? 

  Poesía » Filosófica
1183 0 1
"... Този път има ли сърце? Ако има - пътят е добър. Ако няма, той е                                                                                                                                                      безполезен!"
                                                        Дон Хуан към Карлос Кастенада


Всичко ще се подреди в живота твой,
ти твърдо вярвай във това,
самата вяра ще да свърже
с магнитна сила действителността!

Че мисълта е кат` магнит -
привлича безотказно твоите мечти,
превръща ги в омайваща реалност,
учудващо дори за теб самия.

Каквото пожелаеш силно
и с чувства ти го подплатиш -
то скоро и пред теб ще цъфне
в безброй бленувани лъчи...

Че всяка мисъл е енергия лъчиста,
със сила боготворна наситена е тя -
каквото искаш с нея би получил,
достатъчно да вложиш чувство във това!

Издумаш ли го - двойна сила става -
че всичко отпечатва се в ефира,
а действията твои потвърждават
желанието твое към Всемира.

Мисли, думи, действия - това е пътят на живота,
създай в ума си твоята реалност,
със думи точни изкажи словата
и с чувства святи въплъти ги
                 ... и този път сърце ще има!

© Ивелина Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??