21 ago 2024, 7:27

Този свят е дете 

  Poesía » Para niños
180 3 4

 

Този свят е дете

и в очите ни свети

с аромат на цветче,

с римите на поети.

 

Само трябва да сме

част от детска вселена,

в нас да има дете

да рисува поема.

 

Щом това е така

дайте път на детето

и ще видиш света,

как наистина свети!

 

23.06.2023.

 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??