В село Бисер - трагедия голяма.
За пострадалите помощ не бива да няма.
Не се е реагирало на предупреждения,
че е имало опасност от наводнения.
И докато някои спят,
други се давят и мрат.
И как да имаш доверие
на управници, проявили безхаберие?!
© Георги Todos los derechos reservados