Майка над гроба на сина си плаче,
след като автобусът се обърна.
Той на тринадесет години едва е,
а повече нивга няма да се върне.
Седемнадесет души, ще си спомним ли за тях,
или ще ги отминем с на безразличието тежкия грях?
© Георги Todos los derechos reservados