Бездарни са управниците ни
дори да възстановят
в първоначалния им, оригиналния,
вид и ред
на София „жълтите павета“ –
даже пред Народното събрание.
Та камо ли да задвижат напред
Национална ... „Промяна“.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados