Бях самотна звезда. И магьосница бях.
Нощем яздех зелени комети.
Но сред тъмното кралство върлуваше страх,
не откривах любов – да ми свети.
Късно срещнах те теб. Промени ми нощта.
Преоткривах се с чувства големи.
И напук на света: от самотна звезда
се превърнах в безкрайна вселена.
© Елия Todos los derechos reservados