12 jul 2016, 10:59

Трапезна 

  Poesía » De humor
446 0 2

Вечер една, трапеза и кърваво вино
събра ни приятели стари да нищим
злободневните теми и други дилеми
свободния палав дух да отприщим.
(Ха, наздраве, дружино!)


Когато вино пия, ставам философ.
Добър, красив и весел, пълен със любов.


От дума на дума приказка стана за лов
но не на глигани, дивеч друг и фазани
а на крехки газели с копитца нервозни
по тротоара дето тропкат грациозни.
(Ха, наздраве, ловно дружино!)


Когат вино пия, ставам философ.
Добър, красив и весел, пълен със любов.

 

© Боби Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??