Трепери студената сянка,
тъй красива, мистериозна,
нощно трепкаща танцьорка.
Трепери под улична лампа.
Стъпвайки леко, от време на време,
по черната си мрачна рокля,
с лунен лъч сякаш препила...
Поклаща се леко от време на време.
© Todos los derechos reservados