Здравомислеща сива мъгла
днес напира. Вините руши.
Хора бъбрят под строй. Аз мълча.
Разпознавам се в тези души.
От лицата ни гордост искри.
Куха дума е вече честта.
Хоризонтът бездруго се скри.
Трепетлики спасяват света.
© Плами Todos los derechos reservados