Как се описват чувства?
Дали с цветовете на дъгата
се рисува радостта,
а с облачните -
бурята във нас?
Може би
с металния студен неон -
вълнението мъртво,
с цвят изгарящ -
в душата тихия бушуващ гняв,
а обичта е
розоволъчиста синева
с аромат на цъфнали мечти.
Чувствата какво са -
цвят, звук, аромат
и...
трепет, може би.
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados
от която понякога успяваш
(с усилия или без)
да бъдеш щастлив!