2 sept 2009, 19:10

Третата страна (кавър) 

  Poesía
339 0 1

Ти си третата страна,
най-долу срещу катетите.
Най-важният връх,
докосван само от поетите.
Фигури, кръг,
събиране на емоции,
Най-важният връх,
най-добрите пропорции.
Докосването по страните,
две събрани,
чакат трета.
Да сме съчетани
като в мисъл
на поета.
Играем геометрия,
витаем из чертежа.
Събират и разделят,
очаквания и копнежи.
И триъгълник готов,
асиметрия, хармония,
защо ли е ирония,
че няма вече тук любов?

 

(кавър на Gentiana)

© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??