ТРЕТИЯ
Ще те изтръгна от сърцето си със зъби!
Ще вия, ще умирам много бавно.
Любов, мечти... родени бяха мъртви.
Илюзията тръгна си отдавна!
Не мога и не искам да се боря!
Да съм със теб, а тя да е нещастна?
Не ще съм трети! За какво ли спорим?
Не чувстваш скръб? Това е тъй прекрасно!
Дари и всичко, миг недей отлага!
Чрез мойта болка щастие ви нося.
Платих цената, както се полага -
не я оставяй за любов да проси!
© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados
Браво, Нуше!