Светът тревожно се е умълчал,
говори уж, но думите се губят,
а моята надежда да е цял
дано я чуе Бог и я разбуди.
Живее ми се в този хубав свят,
неоценен от някои безумци.
Човек в смирението е богат,
дори да преминава през илюзии.
Дори да има цели и мечти,
да знае, че не му е притежание
светът и никога да не ламти
за повече в един живот-желание.
Аделина Колева
© Аделина Колева Todos los derechos reservados