4 may 2013, 16:14  

Три цвята пепел 

  Poesía » De amor
607 0 1

Три цвята пепел днес ще ти създам -

три вида обич, във които

само аз ще те намеря…

И после ще си тръгна както вечно сам

живял съм и съм искал

с тебе да се слея…

 

Недей опитва да ми сложиш мост,

тиха среща днес е

самотата -

любовта ми, на неканен гост,

не искам да посрещаш

нежна, плаха…

 

Може само да оставиш, там, за мен

спомен - място да поседна

и да ми кажеш, със очите, този ден

дали за нас ще е последен...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не изгаряй до пепел любовта, жената е не разумна, тя фурия край себе си ще създаде и язък за пепелта...
Propuestas
: ??:??