Тридесет и две волтови дъги.
Тридесет и два обръча от болка.
Тридесет и два удара на сърцето.
Тридесет и две глътки отрова.
Тридесет и две не те, аз не и аз не те...
Тридесет и две студени игли.
Тридесет и две палещи звезди.
Тридесет и две стоманени халки
свързани завинаги.
© Венцислав Захариев Todos los derechos reservados