Триста щурчета при мен изпратѝ.
Песни любовни от теб да ми пеят.
Бурния вятър за мен призови.
Косите — щастливи над мен да се веят.
На всяко от тях цветче ще закича.
Звездите ще светят само над тях.
В хор ще напяват — той те обича.
Красива любов, може ли да е грях.
Цялата нощ на мен посвети.
Луната със завист дори да ме гледа.
За грешките мои ти ми прости.
С целувки дари ме, по кожата бледа.
© Виолета Todos los derechos reservados