ТРИТЕ СВЕТЛИНИ...
ПОСВЕТЕНО НА Мариета Вълчева, Вилдан Сефер, Светла Стайкова!
Вие сте онези три светлини, които светят в мрака.
Красивите ви нежни пръсти са тези, които нанасят щрих в душата.
Денят започва и свършва с онези златни думи...
Отпечатъкът в моето сърце...
Срещат се трите лъча и правят чудеса.
Аз ви благодаря за тази светлина.
И знам, поезията е Вечността, в която ви открих.
Открих онзи смисъл, който не очаквах да открия тук...
© Бен Ар Todos los derechos reservados
Благодаря ти !
Твоята собствена светлина и душевност са най-важни. Ние само им се възхищаваме.
Не спирай да твориш.
Поздрави !