Трохи от любов
С трепереща ръка трохи събирам
по друма на живота аз вървя
любов изронена на късчета прибирам
и слагам до сърцето, да я съхраня
В реки от чувства по течения се спусках
политах във въртоп на водопад от страст
любовта си да загубя лекомислено допуснах
с греховете в Ада слизах, в огнената паст
Щастието търсих. За мене бе химера
любовта раздавах на всеки кръстопът
сега събирам я, но трябваше да проумея
че Щастие, Любов все заедно вървят
Декември 2015
Варна
Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados
Анастасия,кратко и точно.Благодаря ти!
Ел,винаги си емоционална и ме зареждаш с енергия.Поздрав!