Аз съм труден за обичане.
Чувствата ми са кинжали.
Уморен съм от заричане...
никой не е идеален.
Търся в себе си признания.
И се хапя със въпроси.
Къпя огъня в мълчание.
Стрелям с мислени откоси.
Пътник съм във вдъхновения,
но в очите ти намирам
лабиринтите на времето
и не знам къде отивам.
© Михаил Цветански Todos los derechos reservados