Трудна съм, да, а трудности никой не иска.
Така че разбирам защо си вървиш.
Знам, че не ти се идва и по-близко –
страх те е да не се изгориш.
Не, спокойно – единствен не си.
На повечето даже приличаш.
На онези дето само изпиват с очи,
но не знаят как се обича.
Силна съм, знам – това те учудва.
Жените родени са да са слаби, нали?
За силните трябва дори да е по-трудно.
И без това с всичко се справят сами.
Да, аз на готово
не идвам и страдам без да личи.
Утре ще тръгна отново
горда, без капка сълзи.
От оправдания няма нужда –
разбирам защо си вървиш.
Просто на теб ти чужда
силата силна жена да цениш.
© Мадмоазел Todos los derechos reservados