Любовта, която ни прави добри...
Любовта, която ни кара да бършем сълзи.
Любовта, която не търси изгода...
Любовта, която е знам - сливане с Бога!
За тази Любов воювах в сърцето....
Душа пречиствах... с надежда гледах небето...
Колко милостив, велик си, Творецо!
Цял живот учиш ни, зовеш и умело градиш...
Слава, слава на тебе - Троица славна!
За нежния, топъл, Божествен заряд-надежда,
който тихо, нежно, свято.., знам с вяра,
към тази велика, свята ЛЮБОВ всички повежда!
© Елена Калчева Todos los derechos reservados