В тъмното да ходиш,
да се не уплашиш-
вино като пиеш,
да не е с апаши
На студа да бъдеш
винаги облечен,
в лятото горещо,
никога препечен.
Винаги да помниш,
много да внимаваш
за кого говориш
и с кого задяваш
Толкова човешко
и за всички трудно
Да не правиш грешки
просто е абсурдно
© Димитър Димитров Todos los derechos reservados