20 ene 2010, 18:52

Трудно е да те пусна да си отидеш 

  Poesía » De amor
895 0 2

Не е лесно да легнеш и да заспиш,

няма смисъл да пазя тайната си.

Аз искам да съм звездите в небето,

да те гледам от горе всяка секунда.

Облаците да правят път нощем,

за да може луната да осветява пътя ти.

Иска ми се отново да вървя до теб

по пътя, водещ до теб, до твоя топъл дом.

Изгубена е моята любов,

изгубена е моята душа някъде там...

Копнея да изгоря в пламъци и да се

превърна в пепел и дим.

И щеше да е лесно, ако само ме бе накарал

да заплача, но не е само това.

Толкова е трудно, толкова трудно,

разкъсва моето сърце на парченца - да те пусна

да си отидеш ти от мен.

Сега небето има различен цвят,

на кърваво-червено ми прилича.

Колко ми липсваш тези дни, любов...

Как искам да благословя пътя, по който ти

да се върнеш при мен - това искам и знам.

Защото е трудно, толкова трудно и разбива

моето сърце на прах - да те пусна да си отидеш.

Толкова трудно и боли ме, всяка моя молекула

се изпарява във въздуха невидим.

Моето последно пътуване до небето предстои,

но исках да те усетя, да усетя твоето дихание до мен.

Трудно е, толкова трудно е да те пусна да си

тръгнеш от мен, разкъсва ме на парченца хиляди.

© Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не искам звезда в небето да ме гледа и да озарява пътя ми!Искам моята звезда да е тук до мен.Искам да мога да покажа какво е вътре в мен на моята звездичка,за да усети всичко и да си стой при мен.Много искам знам и това е най тъжнотто.И бих добавила само,че няма как да пуснеш някой да си отиде,защото дори и да го пуснеш той ще си остане завинаги в сърцето ти.
  • Ако е лесно няма да е истинско. Не я чакай да дойде сама при тебе- бори се за нея... направи нещо!
Propuestas
: ??:??