18 ago 2007, 1:57

Трудно ми е, Дяволче 

  Poesía
806 0 7
 Трудно ми е, Дяволче,
 да те обичам.
 Трудно ми е, Дяволче,
 да те намирам
 там, където огънят е слаб,
 там, в жарта.
 Там, където, Дяволче,
 скрито дебнеш ме под пепелта.
 
 Трудно ми е, Дяволче,
 по тебе тъжно да горя.
 Трудно ми е, Дяволче,
 с други огънчета да дружа.
 Трудно ми е, Дяволче,
 в очите ти съзлите да гася.
 Трудно ми е, Дяволче,
 да съм жарта в твоята душа.
 
 09.08.2007   21:35

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??