5 mar 2017, 21:40

Трудно се лъжа 

  Poesía » Civil
421 0 2

За истинска любов да търся вече поостарях,
с годините се научих да не вярвам в хората.
И трудно се лъжа, може би защото помъдрях
и сам вървя напред и сам съм си опората.

Явор Перфанов
05.03.2017
Г.Оряховица
<3

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??