12 dic 2008, 22:25

Трудносмилаема 

  Poesía » De amor
940 0 4

 

Усещам погледи-желания,

пълзящи по мен като червеи.

Вдишвам напрежение        

и издишвам тъжни съмнения.

Гладна съм за нежност,

но не намирам храна за себе си.

Срещу мене сладкиши,

ала с пълнежи от кал!

Трудносмилаема хапка съм

в менюто на нощта,

като рядко усещане

с тръпчив вкус и суета.

Поръчай си fast food,

за мен ще изгубиш време

и ще спечелиш студ.

В кухнята на любовта

аз подправям с недоверие...

Така не можеш, но

ако искаш отпие ме на глътки -

ден след ден

и дума по дума. 

Чети с очи, 

като не можеш с устни...

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дам, разбирам. Харесва ми иронията ви, но само тя не е достатъчна да се развиваме!
  • Каква случайност, явно съм имала предчувствие за темата във форума , която е....
  • върхът, таман за попълнение към една тема във форума
  • Добро е,на мен ми допада много!
Propuestas
: ??:??