Трябва да избереш, за да тръгнеш,
пътища много, но всички крият тайна,
избереш ли – чакаш и тръпнеш –
дали по този път любовта е трайна?
Не избираш, колкото и да си корав,
между различните посоки и пътеки,
разбираш, че всъщност си прав –
може би любовта не е за всеки?...
© Никица Христов Todos los derechos reservados