Тръгна си
Тръгна си,
върви,
душата ти
е неспокойна...
Не искам
да си тук,
а пък
и да не си,
объркан
в своите
безпокойства...
Тръгна си,
така избра.
Върви,
понякога
светът
не е за двама.
Ще мине време,
първо ще боли,
а после
спомен
ще остане.....
© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados