Тръгнахме към Европа,
че там всичко е гладко.
Дори законът еднакъв
бил към мен, батко и татко.
В София на сладки приказки
ще поканим оттам хората,
а за охрана ще плащаме
на групи с Борко и Чората.
„Дупките български –
ще използваш само с винетки!“
– подкрепяха Лилито
магистралните мажоретки.
В наш’та лудница голяма
отдавна управия няма
и ти идва, без измама,
от сърце да ревнеш:
- Ваш’та мама!
© Вили Тодоров Todos los derechos reservados