Животът с мен си пропиляваш,
аз не съм това, което заслужаваш.
Тръгни си, моля те веднага,
защото сила в мен такава няма.
Тръгни си, бягай на далече
да забравим тази болка вече,
която без да искам причинявам,
а само себе си и тебе наранявам.
А ти знаеш, желая ти доброто,
а в случая съм просто злото,
което по пътя си ти срещна
и превърна се в любов тъй грешна.
Тръгвай вече, разбери
по този начин все повече боли.
Не казвай нищо,
а върви, любов във друга намери!!!
07.03.2006
© Марина Пл Todos los derechos reservados