Ние само минаваме
през момента живот.
За повечето грозно бунище,
за други цветен калейдоскоп.
Препускаме невнимателни...
обсебени от егоизъм...
Срещаме своя изкупителен миг
и заплащаме своя цинизъм.
Цената, различна е...
Понякога нереално висока
Всичко материално...
запраща ни в друга посока.
Оставаме голи, оставаме празни
лишени от чувства и мисли омразни.
Не разбрали причината да съществуваме тук,
ни връщат обратно..., за хиляден път.
© Валя Сотирова Todos los derechos reservados