Тук живея аз,
тук самотен съм сред хиляди лица,
тук денят е огрян от хиляди слънца,
тук слепецът вижда надалеч,
тук в бездарно състояние,
стискам моята мечта,
със сълзите на отчаяние... подправям твърдата лъжа,
че изгревът е нощ, а залезът е ден,
че някога съм бил господар... макар и през ден...
© Елесал елесал Todos los derechos reservados