Миналото път проправя пак,
не виждам бъдещето ясно.
Но без теб да продължа, кажи ми как?
Всичко ми е толкова трудно и неясно.
Кажи ми ти, защо не те забравям
и всеки ден очите твои търся аз.
Кажи ми в нощите безкрайни
защо все чувам твоя глас.
Трудно е, но ще се справя.
Силна съм и ти го знаеш.
Ще дойде ден, ще те забравя,
а ти дори няма да го осъзнаеш.
© Надежда Т Todos los derechos reservados