Тук не пише нищо...
Тук я няма любовта...
И надали това е всичко,
но пък главното е самота...
И тя те обладава,
и прави те да бъдеш единак,
а след себе си следа оставя -
шепа спомени и страх за знак.
© Надя Стоянова Todos los derechos reservados