16 nov 2006, 14:37

Тук съм 

  Poesía
856 0 10


 

Не ме отпращай!
Виж по улиците на сърцето ти -
напъпили цветя.
Не ги погребвай в самота!
Чуй камбанки сребърни
как нежно пеят в твоята душа…

Пусни ме
за да вляза!
Такава съм – невзрачна,
но мечти навсякъде посявам
и в сънищата се явявам.

Идвам!
Ще се съмне,
отново ще е ден.
Светлина ще те залее,
радост пак в очите ти ще грее…

С теб съм
сега и занапред!
Страхливо ти
към мен недей поглежда,
аз такава съм – Надежда!

 

 



                           
13.11.2006

 



 

 (Идеята е от „Не си отивай” на Чар)


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??