Аз се върнах и без да искам
седнах пред белия лист.
За да се срещна пак с буквите
и да създам поредния стих.
Не съм се променил много,
аз съм си същият мил човек.
Оставам към всички отворен,
нали сме в новия век.
Аз пак обичам и този път обичам истински,
защото не веднъж съм грешил.
Искам да стигна върховете планински,
няма да спирам, така съм решил!
© Явор Перфанов Todos los derechos reservados