12 feb 2011, 14:51

Твоето място 

  Poesía » De amor
648 0 5

Местото е за тебе,
макар че тази вечер
ти не можа да дойдеш
в ресторанта.
А блюдото сервирано
димеше безутешно.
Аз знаех, че те няма,
но запазих масата.

Приготвих си празнуване,
естествено, със свещи -
все някога да дойдеш
ще сколасаш.
Налях ти вино в чашата,
разгънах ти салфетката.
Чудесна гледка
има от терасата!

Към мен се приближаваха
самотници, желаещи
да споделят със мен
храната си.
Отпратих ги със кимване -
не виждат ли, че срещата
протича както трябва
във душата ми.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??