Изгрей в прекрасните си очи
с малко дъжд
сълзи от щастие, отворили
прозореца,
придружени, от подалите се
слънчеви лъчи, които
примигват
в своята безкрайна светлина,
в твоите, чисти и ясни очи,
блестящи в своя танц и
приключение
една дъга направена в
красотата и дълбочината на
твоите очи...
© Антония Todos los derechos reservados