Твоите очи говорят много,
те са мойта нежна дрога
сладко ме опиват и боли...
сърцето нежно ме боли.
Твоите очи ме омагьосват,
в тях потъвам и се нося...
Твоя поглед пари и гори,
във вените кръвта ми лудо ври.
Обичам твоя поглед да ме пари
и за миг сърцето да изгаря.
Изпепеляващо ме гледаш ти!
Целуваш с поглед моите очи!
© Анггфйриеистк Todos los derechos reservados