Искам да потъна в твойте дълбоки сини очи.
Говори ми - не чувам нищо освен своите мисли.
Ненавиждам начина, по който ме гледаш,
ненавиждам начина, по който ми говориш.
Броя дните, когато ще си отидеш,
магията ще бъде развалена
и аз ще мога да живея отново
без теб - както съм живяла и преди.
Слънцето няма да грее
и небето няма да е синьо,
но аз ще съм свободна да плача отново.
Искам да плача, но не ми останаха сълзи
и съм забравила как.
Помогни ми да изплача душата си - тръгни си!
Знам, че не си това, което исках да бъдеш,
нищо повече и нищо друго - само една фантазия.
Не беше мой, не бях твоя.
Ненавиджам деня, в който те срещнах.
Броя дните, когато ще си тръгнеш
и ще бъдеш неин отново - никога мой.
Искам да потъна в твойте дълбоки сини очи.
Говори ми - не чувам нищо освен своите мисли.
© Todos los derechos reservados